Hallo lieve mensen!

 

Mijn naam is Anouk Blaauboer (oprichter van Hobby van oma). Ik ben 24 jaar oud en kom uit Egmond aan Zee. 

Vroeger was ik altijd aan het knutselen met mijn oma en wilde altijd al dingen maken en ontdekken. Nutteloos spelen met poppen was ik nooit zo van. Persoonlijk word ik altijd blij van creatief bezig zijn. 

Ik ben een persoon die in het weekend erg van gezelligheid houd en graag omringt is door vrienden, maar op maandagochtend sta ik altijd weer met beiden benen op de grond. Doordeweeks ben ik eigelijk zo als de meeste mensen zeggen een wat stoffig type. Voor mijn verjaardag vraag ik een boekenbon of een museumjaarkaart en kan uren lang naar documentaires kijken. Ook ga ik graag in discussie over onderwerpen die niet zo voor de hand liggend zijn, maar dat maakt voor mij het leven een beetje interessant.

Verder ben ik afgestudeerd als interieurstylist en ik zit nu in mijn laatste jaar van een deeltijdstudie aan Academie Artemis interieur/ mediastyling. Voor de rest ben ik erg ambitieus, creatief, optimistisch en onderzoekend. 

 

Ik ben nu 5 jaar werkzaam bij Pronto Wonen Alkmaar. Voorheen als verkoopmedewerker/ stylist en nu als communicatiemedewerker zowel instore als online. 

Sinds kort heb ik mijn eigen bedrijf opgericht "Upstyles". Upstyles is een studio voor ruimtestyling en creatieve input. Upstyles (concept & styling) is ontstaan uit mijn voorliefde voor interieurstyling, media en mijn grote passie "kleur".

Mijn missie is om ruimtes te creëren met een gevoel. Mijn doel is om concepten te bedenken die iemand raken, vermaken of inspireren. De look and feel is belangrijk, maar wat ik persoonlijk nog belangrijker vind is dat er een betekenis achterzit. Ik houd van mooie dingen, maar zonder een bepaalde gedachtengang, beleving of gevoel vind ik het minder interessant. Hobby van oma is een bedacht concept en onderdeel van www.upstyles.nl.

 

De laatste tijd merk ik aan mijzelf dat ik steeds meer voldoening uit maatschappelijke projecten haal. Het liefst zie ik de hele wereld gelukkig maar dat gaat helaas niet! 

 

Conceptvorming 

Het is momenteel zaterdagavond ( 9 januari 2021 ) 23:35.  Met volle enthousiasme ben ik mijn bedachte concept aan het uitwerken. 

Zelf ben ik een vrij moeilijke slaper en kan echt midden in de nacht met ideeën komen wat je echt denk, hoe kom je hier op? Maar goed "hobby van oma" heb ik op vrijdag 8 januari 2021 rond 3 uur s'nachts bedacht.  Zaterdagmiddag ben ik gelijk naar oma gegaan om het te vertellen en aan de slag gegaan. Als ik iets in mijn hoofd heb moet het gelijk gebeuren. Website opgebouwd en gaan!

 

Persoonlijk verveel ik mij nooit. Van elke dag probeer ik wel iets te maken. Er is in mijn ogen "altijd iets te doen". Maar jammer genoeg, denkt niet iedereen daar zo over. Of hebben ze door bepaalde omstandigheden de mogelijkheden er ook niet voor. 

 

Ik kan natuurlijk niet de hele wereld vermaken wat ik wel graag zou willen, maar ik hoop met "hobby van oma" de verveling onder ouderen een mini beetje te kunnen verminderen. Alle beetjes helpen zeggen we altijd toch? 

 

Ik wil dit gaan uitbreiden naar een succesvol concept en waar ik veel mensen mee kan vermaken en natuurlijk blij maken. Zowel met het creëren als het consumeren.